12 Weeks to WOW

Home / 12 Weeks to WOW

Wat is 12 Weeks to WOW?

Het concept 12 weeks to wow is een personal trainings schema voor de huid. Hierbij neem ik je huid mee op een “peelingreis” van 12 weken. Het begint allemaal bij de intake, gevolgd door 6 keer elke 14 dagen een peeling, en eindigt met de eindbeoordeling.

Intake

Tijdens de intake word er besproken wat het einddoel is van het traject, dit gebeurt 2 weken voor de 1e behandeling. We testen de huid op eventuele allergische reacties, maken before en after foto’s, en zetten we je op het CSA protocol om de huid voor te bereiden op de peelings die toegepast zullen worden.

De peelings zelf

Nadat je 2 weken met het CSA protocol je huid hebt voorbereid kunnen we beginnen met de peeling. Iedere 10-14 dagen passen we een peeling toe op de huid, we bouwen de intensiteit per peeling op zodat we het beste resultaat er uit kunnen krijgen. De peelings kunnen worden aangepast door middel van layering, hierbij kunnen we op verschillende huidproblemen werken. Na iedere peeling passen we het verzorgingsschema iets aan zodat we de huid niet te zwaar belasten.

Downtime

Door de exfoliatie van de huid tijdens het peelen is het mogelijk dat je 3-5 dagen na de peeling lichtelijk kunt vervellen, dit is een goed teken! Dit houd in dat de huid zich aan het herstellen is!

Resultaat

Na de peeling kuur is de huid mooi egaal en gehydrateerd. Ook kijken we naar of het gewenste resultaat bereikt is.

Kosten

De prijs voor deze kuur betreft €540 voor 6 behandelingen van €89,95. Bij de afname van deze kuur krijg je 3 producten, de Daily Radiance Vitamin C, Night Ritual Vitamin A en de Surface Radiance cleanse voor het herstellen van de huid tijdens deze peeling reis.