Acnebehandelingen

Home / Acnebehandelingen
Acne is een veel voorkomend huidprobleem. Als je over het onderwerp acne praat gaat het meestal over jeugdpuistjes, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben.
Voor veel mensen wordt dit als vervelend ervaren en willen ze er van af. Als acne gespecialiseerde schoonheidsspecialist kan ik ondersteunen in dit proces door middel van verschillende soorten behandelingen.
Aangezien acne een heel breed spectrum is zullen we altijd eerst kijken naar de soort acne en wat de beste manier is om dit aan te pakken. 
Hieronder staan voorbeelden van bepaalde behandelingen die uitgevoerd kunnen worden om van acne af te komen.

Fruitzuurpeeling

Door middel van een fruitzuurpeeling wordt de celdeling gestimuleerd en de poriën schoongemaakt door de blokkades op te lossen.
Er zijn verschillende soorten peelings die per huidsoort beter toegepast kunnen worden, hiermee pakken we de meest effectieve route naar een egale huid.
Bij sommigen raad ik het aan om een peelingkuur te nemen, de grootste factoren in dit besluit zijn voornamelijk de gradatie van de acne, en hoe hardnekkig het is.
Bij een acnehuid is het belangrijk om te kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn en om daar op te gaan werken.

 

Bio Peeling

Een bio peeling is een mix van kruiden, aminozuren, mineralen, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat.
Door het verwarmen van deze peeling veranderd de cellulaire structuur waardoor deze goed door de huid wordt opgenomen.
Dit resulteert in een gezondere huid.
Deze peeling is heel goed geschikt bij acne door uitdroging van de huid, in verband met de boost aan vitaminen en voedingsstoffen die het aan de huid geeft.

Bio Peeling in combinatie met een fruitzuurpeeling

Deze behandeling combineert het huidverbeterende aspect van de bio peeling, en het porie reinigende aspect van de fruitzuurpeeling in één behandeling.
Echter voer ik deze behandeling alleen in kuurverband uit.
De beredenering hierachter is dat deze intense behandeling veel veel doet met huid en dat het van belang is om dit traject daardoor ook af te maken om dan ook het beste resultaat te krijgen.