Huidverbetering

Home / Huidverbetering

Heeft u last van een huid met puistjes, rimpels, hyperpigmentatie, vergrote poriën of andere problemen? Daarvoor kunt u ook terecht. De huidverbeterende behandelingen van Skinsatiable pakken verschillende huidproblemen aan, voor iedereen is er wel een behandeling die van toepassing is op het benoemde huidprobleem, of gewoon als eenmalige oppepper voor de huid.

Voor de huidverbeterende behandelingen is het belangrijk om eerst een consult met mij in te boeken. Dan gaan we daar in overleggen of het gewenste resultaat mogelijk is, en wat voor behandeling we gaan toepassen. Ook zal er een vooronderzoek van de huid worden gedaan om te kijken voor welke behandelingen u in aanmerking mee komt. Verder zal er besproken worden wat er thuis aan de huid gedaan zal moeten worden om vanuit huis naar het gewenste resultaat te werken.

Bio Peel Kruidenpeeling

Een kruidenpeeling is een 100% natuurlijke peeling opgebouwd van algen, zeewier en regeneratieve kruiden. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.
Door middel van massage worden de heilzame stoffen in de huid opgenomen. Het voorziet de huid van essentieel vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en sporenelementen. Op deze manier wordt de huid vanuit binnenuit gezonder gemaakt en wordt het huidige herstelvermogen geactiveerd.

Wanneer kies je voor deze behandeling?
Als je last hebt van puistjes, talgbultjes, onregelmatig huidoppervlak, doffe huid, hyperpigmentatie, grove poriën, mee eters of huidverslapping.
Prijs: €70

Duur: circa 60 min.

 

Microneedling (meso-therapie)

Microneedling is een effectieve behandeling voor veel huidproblemen. Tijdens het needlen worden er microkanaaltjes in de huid gemaakt die door het lichaam gesloten worden met huid eigen collageen. Hier door wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpels worden minder diep, en grove poriën worden “opgevuld” met extra collageen, waardoor de huid een fijnere poriestructuur krijgt.
 
 
Wanneer kies je voor deze behandeling?
Als je last hebt van huidverslapping, (acne) littekens, grove poriën, rimpels, hyperpigmentatie, zonneschade.

Prijs: €70

Duur: circa 55 min.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verweekt de kit substantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd.

Er bestaan AHA’s (alpha hydroxy acids) en BHA’s (beta hydroxy acids). Het verschil tussen deze twee is dat de AHA’s oplosbaar zijn in water, en de BHA’s in vet. Dit maakt de BHA’s zeer effectief voor een huid met mee eters en puistjes.

Wanneer kies je voor deze behandeling?
Als je last hebt van huidverslapping, ongelijke huidtextuur, hyperpigmentatie, puistjes, vette huid, gedehydrateerde huid, grove poriën, dunne huid, verhoornde huid of doffe huid.

Prijs: €89,95

Duur: circa 50 min.