Huidveroudering

Home / Huidveroudering
Ongeveer 90% van de huidveroudering komt door factoren van buitenaf, waarvan 80% uit de zon bestaat. Dit is grotendeels te voorkomen door elke dag zonbescherming te dragen en regelmatig naar de schoonheidsspecialist te gaan.
Mocht je al last hebben van huidverslapping kunnen we het natuurlijk niet volledig ongedaan maken, maar we kunnen het wel verminderen door middel van de onderstaande behandelingen.

Microneedling

Door middel van de cel stimulerende producten die tijdens het microneedlen gebruikt worden de fibroblasten gestimuleerd om weer elastine, collageen en hyaluronzuur aan te maken. Door dit proces worden rimpeltjes opgevuld en wordt de huid steviger. En doordat de kanaaltjes in de huid de werkstoffen zoals retinol en vitamine c direct tot de levende huidlagen doorlaat zal er zichtbaar resultaat zijn.

Bindweefselmassage

Tijdens deze intensieve gelaatsmassage worden de fibroblasten worden net zoals bij microneedling de fibroblasten gestimuleerd om weer elastine, collageen en hyaluronzuur aan te maken. Door dit proces worden rimpeltjes opgevuld en wordt de huid steviger.

Deze behandeling is ook bij een Medik8 Platinum facial, of een signature facial te boeken!

Peelings

Door de intensieve peelings van Medik8 kunnen we samen een peeling uitkiezen die aan jou huid voldoet! Zo kunnen we samen op het beste resultaat komen!